Isnin, 23 Disember 2013

Pemberitahuan cuti

 Pihak qamarezqi akan bercuti pada tarikh 1 januari 2014 sehingga 8 januari 2014. Sebarang pertanyaan sekiranya tiada respon pada tarikh yang disebutkan akan dijawab selepas 8 januari 2014. Sekian terima kasih.

Sabtu, 7 Disember 2013

Amni homestay di one sierra selayang

Selain menjual barangan keperluan dan kelengkapan rumah dari syarikat menang glassware, kami juga menyediakan perkhidmatan homestay di selayang. Terletak di one sierra selayang.

- Berdekatan hospital selayang, kolej komuniti, uitm selayang, pejabat Tanah dan daerah, pejabat fama selayang.
- 15min ke pusat banar Kuala Lumpur.
- berdekatan bukit lagong.
- berdekatan kolam air panas selayang.
- 3bilik tidur dan 2 bilik air.

Hanya rm120/mlm dan rm150/mlm pada hari sabtu dan ahad.
Hubungi amni homestay. 0193890208 untuk sebarang pertanyaan.











Dijamin bersih dan selesa.





Isnin, 2 Disember 2013

WAFFLE AJAIB hanya rm138

Anda suka membuat kek? Membuat kuih? Buntu memikirkan menu untuk sarapan pagi atau minum petang? Waffle ajaib are ikan adalah jawapannya. Amat mudah untuk menyediakan kuih dengan bentuk yang menarik dengan menggunakan waffle ajaib. Antara kuih yang bole disediakan menggunakan waffle ajaib adalah kuih bakar, kuih cara berlauk, peanut butter waffle, kuih bahulu dan macam-macam lagi mengikut kreativiti anda.




Periuk Goreng Ajaib generasi ke 3 (ibu keseluruhan pemanggang ajaib)


Hubungi 0193890208 untuk pembelian dan tempahan.
Periuk goreng ajaib generasi 3 merupakan produk yang terbaru dan terkini dari koleksi are ikan edaran menang glassware. Produk yang terbaru dan terkini ini dikatakan 'ibu' kerana fungsinya yang menyeluruh. Anda boleh menggoreng( deep fried), mengukus, menumis, menggulai, memanggang, merebus dan memanaskan makanan. Aksesori tambahan juga akan diberikan secara percuma. Aksesori yang diberikan bukan satu, bukan dua, bukan tiga, bukan empat tetapi lima item. Saiznya seperti periuk ajaib generasi ke2 tetapi kedalamannya lebih lagi berbanding periuk ajaib generasi ke 2 iaitu 8cm.

Size: 28cm×22cm×8cm





Aksesori yang akan diberikan secara percuma
1. Getah pengganti.
2. Penyepit.
3. Steam tray.
4. Rak mengukus.
5. Penapis.



Serius sangat berbaloi! Hanya rm237.00. Jauh lg murah dengan penggunaannya yang berbagai untuk seisi rumah.

Sabtu, 16 November 2013

jualan akhir tahun

Dapatkan harga istimewa sempena jualan akhir tahun berakhir bulan disember 2013. Hubungi saya segera untuk mendapatkan harga menarik. Pelanggan yang bertuah juga akan menerima hadiah istimewa. Sesuai untuk digunakan sendiri atau dihadiahkan kepada bakal pengantin sepanjang musim kenduri dan cuti sekolah.

Ahad, 6 Oktober 2013

pemanggang ajaib kini di kota kinabalu sabah

Dapatkan barangan menang glassware di kota kinabalu sabah.gerai Al Mizan terletak di ground floor wisma muis. Dapatkan pemanggang ajaib,periuk ajaib dan pan ajaib di wisma muis bersebelahan masjid negeri sekarang.







Rabu, 11 September 2013

pan ajaib

Waaa ada 1 lg versi pemanggang ajaib baru sampai.pemanggang ajaib yang terbaru ni dipanggil pan ajaib atau pemanggang generasi ke 3,harga lebih murah dari periuk ajaib generasi 2, sebelum terlupa stok steam /cake tray da sampai yer...baru jer sampai.cepat dapatkan stean tray untuk periuk ajaib generasi ke 2 sebelum kehabisan buat kali ke 2.



Ambil gambar dari handphone je ni. Tak sempat nak ambil gambar betul-betul.sebarang pertanyaan boleh contact direct dengn saya yer.0193890208 (ct).